Of u nu een eenmanszaak, een KMO of een vennootschap met 500 werknemers leidt, uw boekhouding moet accuraat zijn en uw bedrijfsvoering aangepast aan de specifieke noden van uw onderneming. Daarom omringt u zich best met mensen die weten waarover ze spreken en uw bedrijf op de voet volgen. Experts in hun vak die u kunt vertrouwen, die u met kennis van zaken adviseren en u helpen om uw activiteiten in de juiste richting sturen. Ons team van accountants en boekhouders staat voor u klaar.

 

Hoe gaan we te werk?

U bezorgt ons periodiek (maandelijks of per kwartaal) alle boekhoudstukken (facturen, bankuittreksels, kasbladen…), hetzij digitaal of op papier. Uw boekhouding wordt daarna volledig verwerkt door ons kantoor, waarbij alle wettelijke aangiften en formaliteiten worden vervuld zoals indienen van btw-aangiften, jaarrekeningen, fiscale aangiften, diverse listings…

Per afsluitperiode rapporteren wij u de bedrijfsresultaten onder vorm van tussentijdse balansen en financiële overzichten. Tevens adviseren wij u op het vlak van voorafbetalingen, sociale verzekeringen voor zelfstandigen en uw algemeen bedrijfsbeleid.

 

Zelf uw boekhouding bijhouden

Een tweede mogelijkheid is dat u de boekhouding van uw onderneming zelf bijhoudt, via ons eigen softwarepakket of een pakket naar keuze. In dat geval voeren wij voor u een periodiek nazicht uit, inclusief de aanvullende eindejaarsadministratie en het opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

 

Fiscaal, administratief en financieel beheer

Ons accountantskantoor assisteert en adviseert al jaren zowel bedrijven, eenmanszaken als particulieren op financieel-administratief en fiscaal gebied. Wij bieden u advies bij elk aspect van uw financieel beheer en dat van uw onderneming of organisatie.

Vragen over onze service? Of wenst u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact op met ons kantoor in Oudenaarde of Groot-Bijgaarden.

 

Blijf up-to-date

Ons team wordt continu bijgeschoold met opleidingen en workshops. Via onze nieuwspagina blijft ook u steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in boekhouding, , fiscaliteit en diverse wetgeving.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies