Accountantskantoor Waeterloos werd in 1980 opgericht in Oudenaarde door zaakvoerder Eric Waeterloos. Om ook onze klanten in de regio Brabant een maximale service te kunnen aanbieden, openden we in 1987 een tweede filiaal in Groot-Bijgaarden. Sinds januari 2018 traden Veerle Bodijn en Marissa Demeulemeester toe als vennoten. Vandaag de dag is onze onderneming uitgegroeid tot een allround accountantskantoor met een brede expertise, bekend om zijn professionele en persoonlijke aanpak.

Onze core business? KMO’s begeleiden met een persoonlijke service à la carte. Vertrouw daarbij op meer dan 30 jaar ervaring in de meest diverse sectoren. Wij zijn voor u een vertrouwelijk klankbord omtrent alle fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke of financiële kwesties binnen uw onderneming.

Ook voor de begeleiding van specifieke opdrachten kunt u bij ons terecht. Om steeds tot een behoorlijk en geschikt advies te komen, werken wij op regelmatige basis samen met specialisten ter zake, met name advocaten, bedrijfsrevisoren, juristen en notarissen.

 

Maak kennis met ons team:

Eric Waeterloos
Bestuurder – Accountant & Belastingconsulent

Veerle Bodijn
Bestuurder

Marissa Demeulemeester
Bestuurder – Accountant & Belastingconsulent

Rita Waeterloos
Office Manager

Anneleen Waeterloos
Dossierbeheerder & Office Manager

Cynthia Decatelle
Dossierbeheerder

Fiona Noterman
Dossierbeheerder

Maaike Vandorpe
Dossierbeheerder

Mariette Eylenbosch
Dossierbeheerder

Melissa Maes
Dossierbeheerder

Stefanie Camerlinckx
Dossierbeheerder

Wouter Cousaert
Dossierbeheerder

 

Advies nodig? Contacteer ons

Een eerste consultatie is steeds volledig gratis, zowel voor starters als ervaren zelfstandigen. Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste adviesgesprek.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies